După ce am abosolvit cursurile de machiaj profesional ale Şcolii Kruger Brent Agency în 2008, am fost recomandată chiar de către fondatoarea şcolii, Ruxandra Dobrescu, pentru a completa echipele de filmare ale diferitelor case de producţie.

De-a lungul următorilor ani portofoliul meu s-a îmbogăţit cu realizări importante: pictoriale si editoriale în reviste, prezentări de modă, spoturi TV, evenimente speciale, videoclipuri şi emisiuni TV. În anul 2010 m-am alăturat echipei L’Oreal Paris România în urma unui proces de selecţie minuţios susţinut de chiar de Alexandru Abagiu. Un an mai târziu, am decis să urmez cursurile Academiei Xtreme Lashes, liderul mondial în domeniul extensiilor de gene, obţinând diploma de stylist independent.

Datorită pasiunii, talentului şi perfomanţelor avute în domeniu, în luna mai 2012 mi s-a propus să devin unul dintre cei doi traineri naţionali ai academiei. Sunt foarte mulțumită că în trei ani am reușit să instruiesc peste 200 de cursanți oferindu-le atât o baza solida de informații și tehnici moderne de aplicare a extensiilor de gene, cat si cunoștințele și trucurile mele.

Perseverenta și pasiunea pentru acest domeniu m-a făcut să mă bucur de aprecierile celor mai importanți oameni din industria de beauty. Beauty editori de la reviste importante din Romania precum ELLE, The ONE, Beau Monde, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour s-au declarat incantate de serviciile oferite de studio-ul Perfect Lashes by Raluca Popescu numindu-ma “cel mai rapid și talentat stilist de extensii de gene din Romania”.

Tocmai din acest motiv am continuat să mă perfecționez constant și să fiu mereu la curent cu cele mai noi produse și tendințe din acest domeniu. Așa că m-am urcat în avion și am aprofundat noile tehnici de perfecționare și volum la prestigioasa academie Eyelash Emporium din Londra. Totodată, știu că pentru un stilist si un trainer desarvasit este important sa stăpânesc orice tehnica de aplicare a extensiilor de gene, așa că de-a lungul anilor am participat la masterclassuri susținute de renumiți traineri din tari precum Rusia, Ucraina și Ungaria.

In cadrul studioului Perfect Lashes by Raluca Popescu doresc să ofer clientelor mele cele mai bune servicii, iar cursanților mei care vor alege cursurile de perfectionare voi împărtăși cu plăcere toate tehnicile și trucurile dobândite de-a lungul anilor.